Miért kell mindig távirányítót használni?
0

 

 

MIÉRT ÉRDEMES MINDIG TÁVIRÁNYÍTÓVAL PREZENTÁLNI?

Szögezzük le rögtön az elején: azért, mert csak akkor tudunk szuverén előadóként fellépni, ha távirányítóval vezéreljük a prezentációt. Távirányító nélkül tússzá válunk

Távirányító hiányában kénytelenek vagyunk a prezentációt futtató laptop közelében maradni. Vagy fixen ott állunk, hogy a megfelelő időben továbbléptessük a diákat, vagy állandóan ide-oda sétálgatunk. Ez jelentősen korlátozza mozgásszabadságunkat.

 

 

Távirányító = szabadság

A távirányítónak köszönhetően szabadon mozoghatunk a színpadon. A két képet összehasonlítva Ön is jól láthatja a különbséget a „túsz“ és a szuverén előadó között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az előadó nincs a laptophoz láncolva, a távirányító révén az emelvény elé állhat.

Mit jelent ez Önnek?

Szerezzen be egy távirányítót! Általában bármilyen, USB-aljzattal rendelkező számítógéppel használhatóak. A Sikeres üzleti prezentáció tréningünkön természetesen a távirányító kezelésének fortélyait is elsajátíthatja.

Azért előfordulhat, hogy tényleg nincs szükség távirányítóra: amikor legfeljebb 4 fő számára tartunk prezentációt. Ilyen esetben akár ülve is maradhatunk a laptoppal.

Erre is van tréningünk: a Selling to Groups.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..