Sikeres üzleti prezentáció – hatásos előadás

SIKERES ÜZLETI PREZENTÁCIÓ
– hatásos előadás

A meggyőző prezentáció a munkahelyi siker kulcsa

A meggyőző prezentáció a munkahelyi siker kulcsa

hps-logo

 

 A prezentáció szerepe

A prezentáció elősegíti a döntéseket! A legjobb ötlet is csak akkor valósul meg, ha sikeresen kommunikáljuk. Ha szeretnénk elérni a célunkat, gondolatainkat megnyerően, hatásosan, meggyőzően és helyesen kell prezentálni. Ha még hozzáteszünk egy izgalmas sztorit, ami leköti a hallgatóság figyelmét, és mindezt sikerül rövid idő alatt megtennünk, a siker garantált.

Sikeres előadók a prezentációjukat a hallgatóság érdekeire, érdeklődésére fókuszálják és gyorsan rátérnek a lényegre. Az átütő siker további kellékei: egy lebilincselő történet, biztos fellépés és látványos, hatásos slide-ok. A tökéletes prezentációhoz ezek után már csak a hallgatóság kérdéseit kell kompetensen megválaszolni.

A tréning hasznos

mindazoknak, akik szeretnék gondolataikat, vagy eredményeiket sikeresen közvetíteni és ezzel értékes információkat átadni, vagy ötleteik, céljaik megvalósításához megnyerni a hallgatóságukat.

A tréning

A tréningen végzett számos gyakorlat eredményeként a résztvevők magabiztosabban lépnek fel, és határozottságuk testbeszédükből is sugárzik. A lámpalázat átváltoztatják pozitív energiává és ezáltal fokozódik meggyőzőerejük. A HPS tréningeken alkalmazott speciális videotechnika látványosan tükrözi minden résztvevő fejlődését és megmutatja a továbbfejlődés útját. Ezen kívül a résztvevők elsajátítják, hogyan lehet bonyolult összefüggéseket a legrövidebb idő alatt érthetően és érdekfeszítő módon közvetíteni, megtanulják, hogyan kell érvelési rendszert felépíteni kritikus hallgatóság részére és elvont fogalmakat áttekinthetően vizualizálni.  Megtanulják, hogyan kössék le a hallgatók figyelmét a prezentációs eszközök változatos használatával, megismerik a Power Point rejtett különlegességeit, hatásosan alkalmazzák a white-boardot és a flipchartot, előadóként pedig a figyelem középpontjában tudnak maradni. Professzionálisan kezelik a (kritikus) hallgatói kérdéseket, és nehéz helyzetekben is megállják helyüket.

A tréningre mindenki laptoppal érkezik.

fazon1 A tréning tartalma

 

Határozott fellépés – megnyerő előadásmód


Az információ összeállítása és szerkesztése a QUICK-Strukt® alkalmazásával


A hallgatók meggyőzése, javaslatok, ötletek felsorakoztatása a vezérfonal mentén az ARGU-Strukt® segítségével


A Target-Tool® eszköz segít a célcsoport érdekeinek megtalálásában és a prezentáció céljának hajszálpontos meghatározásába


A prezentáció hatásos kezdése és emlékezetes zárása


A szemléltelő eszközök professzionális használata


A hallgatóság figyelmének fenntartása és irányítása


Hatásos PowerPoint®-Slide-ok készítése, modern prezentációs dizájn


Zavarások és nehéz helyzetek kezelése a prezentáció és az interakció során

fazon2A tréning módszertana

„Learning by doing” biztosítja a gyakorlatiasságot

 

Saját, munkahelyi téma feldolgozása (a tréningen ezzel munkaidőt takarít meg!)


A résztvevők rövid saját prezentációval érkeznek a tréningre, melyet saját laptopjukon mutatnak be. További prezentációikhoz termékmintát, prospektust, reklámanyagot hoznak magukkal.


Stresszmentes video-analízis, és a fejlődés rögzítése SD-kártyán


Konstruktív és határozott multi-komponens feedback


Intenzív gyakorlás és feedback mindkét tréner részérőlMax. 10 fős csoportlétszám, résztvevőnként 10 prezentációs fellépés a tréning során


Entertraining®: a tanulás élvezete – a fejlődés öröme!
Intenzív tréning aktivizáló elemekkel („Energizer“)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!